Когато натрапник уби Бич Ха Пан и рани сериозно ХуейХан Пан в

...
Когато натрапник уби Бич Ха Пан и рани сериозно ХуейХан Пан в
Коментари Харесай

Продължаващата сага за това, което Дженифър направи: Шокиращо убийство, дръзки лъжи и обвинения в измама с изкуствен интелект

Когато нахалник умъртви Бич Ха Пан и рани сериозно ХуейХан Пан в техния дом в Маркъм, Онтарио, през нощта на ноември. 8, 2010, щерка им Дженифър Пан се обади на 911.

Тя сподели на диспечера, че „ държат родителите ми на прицел “ и че има потребност от помощ, че „ някакви хора са нахлули в къщата ни и са откраднали всичко това пари. " Попитана дали може да заключи вратата си, тя сподели, че не може, тъй като ръцете й са вързани.

Няколко дни по-късно детектив разпита по какъв начин 24-годишната е съумяла да се обади макар нея ръцете са вързани зад нея и завързани за парапета в горната част на стълбите, където е била, когато чиновниците са пристигнали на мястото. Тя сподели, че е съумяла да бръкне в телефона в джоба си и, помолена да покаже по какъв начин го е направила, направи правдоподобна проява.

И въпреки всичко маневрата не попречи на детективите, които се чудеха за какво и тя не е била убита. По време на изявлението тя допусна, че не е била убита, тъй като е „ съдействала “. Но това беше единствено една от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР